Oogmeting

Oogmeting

Goed zien is voor iedereen erg belangrijk. Of het nu gaat om comfortabel en scherp kunnen lezen, moeiteloos televisie kijken of veilig deelnemen aan het verkeer, goed zicht is van groot belang. Bijna alle mensen boven de veertig hebben problemen met de kleine lettertjes.

In ons land heeft meer dan de helft van de bevolking een oogcorrectie nodig. Daarom is het aan te bevelen om ogen regelmatig te laten onderzoeken. Voor een goed uitgevoerd oogonderzoek is het belangrijk om te kiezen voor een gediplomeerd opticien die enige jaren ervaring heeft. Bij Molin Optiek is men zeker van de beste zorg voor ogen. In onze refractie-ruimte worden de ogen onderzocht. Dit is in feite een samenspraak tussen de consument en de opticien over de persoonlijke beleving om comfortabel scherp te kunnen zien.

Wij stellen met een serie oogtesten exact de oogcorrectie vast. Bovendien wordt de oogdruk gemeten, om eventuele kans op oogziekten als bijvoorbeeld glaucoom vast te stellen. Dit is een preventief onderzoek. De opticiens bij Molin Optiek maken graag ruim de tijd vrij voor een deskundige oogmeting.

Online een afspraak maken

Contact

Share by: