Beeldschermbrillen

Beeldschermbrillen

De beeldschermbril

De leesbril is een eeuwenoude uitvinding. Met een leesafstand van 30 tot 40 cm ideaal om boeken en kranten mee te lezen. De multifocale bril werd uitgevonden in 1953, ruim dertig jaar voor de eerste pc’s. Het is dan ook niet zo vreemd dat vooral de kijkgebieden voor veraf en dichtbij toen de meeste aandacht kregen. De tussenafstand 60 tot 80 cm, (ook wel de beeldschermafstand genoemd) werd gewoonweg minder intensief gebruikt.

Voor wie?

De beeldschermbril is ideaal voor mensen vanaf 40 jaar en mensen die meer dan 2 uur per dag achter de computer zitten. Lezen van een beeldscherm is vermoeiend. Het is net alsof je de hele tijd in een lamp zit te kijken. Vaak gaat dat gepaard met een vermoeid gevoel in of achter de ogen, de neiging tot wazig zien of dubbelzien, een prikkend of branderig gevoel en tranende ogen. Daarnaast kan het kijken op de tussenafstand, zoals naar een beeldscherm, leiden tot een verkeerde lichaamshouding, nekklachten of hoofdpijn. Een beeldschermbril geeft de ogen en het lichaam de juiste ondersteuning en kan die klachten voorkomen.

Beeldschermbril vanaf € 279,-
U heeft al een complete Rodenstock beeldschermbril vanaf € 279,- . Bij ons heeft u ruime keuze uit trendy monturen voor dames en heren in een grote variëteit aan kleuren. Wilt u weten wat de voordelen van een beeldschermbril voor u kunnen zijn? Neemt u dan snel contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij adviseren u graag!

 

bsb2
Online een afspraak maken

Contact

Burg. Janssenstraat 40
Beek
46 - 436 0918     
e info@molin-optiek.nl

Share by: